вівторок, 24 березня 2020 р.

          Щоб не нудьгувати і не забути, як тримати олівець і пензлик в руках, пропоную  самостійно виконати творчу роботу присвячену святу Великодня. 

           Завдання таке: Це буде суто творча робота. Треба створити фантастичну композицію, використовуючи образ писанки, орнаменти і різні атрибути свята Пасхи. Можливо це будуть величезні яйця на яких розміщено місто. Чи з форми писанки створена якась тваринка, прикрашена орнаментом. Ідей може бути безліч. Спочатку треба продумати композицію, закомпонувати елементи, а вже потім їх промальовувати. Уникайте реалістичних зображень, такі як кошики з писанками і паскою. Малюємо на А3 форматі, техніка виконання довільна. Чи гуашевими фарбами, чи олівцями (але спочатку обводимо все лайнерами). Може бути суто графічна техніка маркерами різної товщини і лайнерами (виділяючи окремі елементи аквареллю) 

   Чекаю ваші фото-повідомлення про виконану роботу.  Хто потребує індивідуальної консультації на різних етапах виконання завдання, звертайтесь письмово у чати. Бажаю всім успіхів і саме головне здоров’я!!!